Bepsoke Orangery Designed and Installed in Southport by Croston Conservatories

Here at Croston Conservatory and Window Centres, we pride ourselves on our ability to provide customers with a design that they have always dreamed of, no matter how complex.

At home consultation, our experienced consultants listen to our clients needs and create a bespoke design to suit each individual's way of living.

We recently did just that, by building a bespoke Orangery for our customers in Southport. From initial consultation, our customers knew that they wanted a stunningly modern design to enhance their home, and a living space which would link their kitchen, bedrooms and beautiful garden.

Incorporating an impressive lantern roof, with a spotlight filled external pelmet the Orangery looks stunning both in both night and day. Practical features like accessible 4 pane patio doors with low aluminium ramped thresholds ensure ease of access, enabling our clients to fully enjoy both their home and garden.

To enjoy your own bespoke living space, book a free no-obligation consultation by calling our free phone 0800 318 975.

Posted on: 17-Jul-2014

Other articles...

After a busy few months of planning and packing we are finally ready to move!

More...

Ok, so replacing your roofline may not be the most glamorous of your home improvement plans, but you might be surprised at the difference it would make to your home.

More...

In addition to our wide range of high quality ceramic floor tiles, we have now introduced a brand new range of laminate flooring for our Orangery and Conservatory clients to choose from. With 16 stunning colour finishes available, we hope our customers will find something to fit their desired home aesthetic.

More...

What our customers' say...

"We have had our conservatory for a number of years and, while we love it, we had found that we didn't use it nearly enough in the cold months of the year. It simply wasn't warm enough. The old conservatory roof was removed and a beautiful insulated roof was installed over a period of 10 days. We can now use the room all year round... it is extremely attractive, it saves us money in heating bills and, who knows, it may put extra value on our house."